HALAMAN SANTAI

Sabtu, 11 Mac 2017

EKSKLUSIF!! Adik Pegawai UMNO Diupah Menari Dengan Zairil?

 Suara Kebenaran
Menurut sumber, siasatan dalaman yang dijalankan DAP berhubung dakwaan Ahli parlimen Bukit Bendera, Zairil Khir Johari dirakam sedang berpoya-poya di sebuah kelab malam mendapati, wanita muda yang menjadi teman Zairil dalam rakaman tersebut ialah adik kepada seorang pegawai UMNO.

Wanita yang hanya dikenali sebagai Arfa itu dikatakan bertugas sebagai seorang wartawan dengan sebuah akhbar tempatan dan abangnya adalah seorang pegawai UMNO agensi di sebuah kementerian.

Latarbelakang kerjaya dan keluarganya menimbulkan persoalan sama ada kejadian ini sengaja dirancang untuk mencemarkan imej Zairil sebagai ahli politik.  Apatah lagi dengan PRU14 yang semakin hampir penyebaran rakaman sedemikian sudah tentu mencemarkan imej beliau yang sudah berkeluarga dan mempunyai anak.

Rakaman itu tidak sepatutnya disebarkan kerana boleh menimbul banyak salah sangka di kalangan rakyat yang mungkin tidak faham bahawa seorang ahli parlimen pun perlu sedikit privasi untuk melepaskan tekanan selepas berkhidmat kepada rakyat.

Menari, selain baik untuk kesihatan, juga bagus untuk melepaskan tekanan.

Tiada ulasan: