HALAMAN SANTAI

Sabtu, 1 April 2017

Annuar Musa sakit dada, dirawat di HUSM Bernama | April 1, 2017 Annuar, 61, yang dikejarkan ke hospital oleh abangnya, Abdul Sattar Musa, kini dirawat di Unit Rawatan Rapi Koronari dan berada dalam keadaan stabil. annuar-musa-husmKOTA BHARU: Ketua Penerangan Umno, Tan Sri Annuar Musa yang dimasukkan ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian di sini pagi tadi selepas mengadu pening, sakit dada dan mengalami muntah-muntah, kini dilaporkan stabil. Annuar, 61, yang juga Ahli Parlimen Ketereh, dikejarkan ke hospital tersebut oleh abangnya, Abdul Sattar Musa, kini dirawat di Unit Rawatan Rapi Koronari (CCU) dan berada dalam keadaan stabil. Menurut Abdul Sattar, beliau yang tinggal berdekatan dengan rumah Annuar segera menghantar adiknya itu ke HUSM pada pukul 6.15 pagi selepas Annuar mengalami muntah-muntah dan sakit dada. “Selepas dirawat keadaan Annuar kini stabil dan tidak membimbangkan tetapi doktor menasihatkannya supaya banyak berehat,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini. Abdul Sattar memohon kepada orang ramai supaya tidak melawat adiknya buat masa ini di hospital itu kecuali keluarga terdekat supaya Annuar dapat rehat secukupnya. “Saya berharap orang ramai mendoakan kesihatannya agar segera kembali sihat dan dapat menjalankan tanggungjawabnya selepas ini,” katanya.

 
Annuar, 61, yang dikejarkan ke hospital oleh abangnya, Abdul Sattar Musa, kini dirawat di Unit Rawatan Rapi Koronari dan berada dalam keadaan stabil.


annuar-musa-husm

KOTA BHARU: Ketua Penerangan Umno, Tan Sri Annuar Musa yang dimasukkan ke Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian di sini pagi tadi selepas mengadu pening, sakit dada dan mengalami muntah-muntah, kini dilaporkan stabil.

Annuar, 61, yang juga Ahli Parlimen Ketereh, dikejarkan ke hospital tersebut oleh abangnya, Abdul Sattar Musa, kini dirawat di Unit Rawatan Rapi Koronari (CCU) dan berada dalam keadaan stabil.

Menurut Abdul Sattar, beliau yang tinggal berdekatan dengan rumah Annuar segera menghantar adiknya itu ke HUSM pada pukul 6.15 pagi selepas Annuar mengalami muntah-muntah dan sakit dada.

“Selepas dirawat keadaan Annuar kini stabil dan tidak membimbangkan tetapi doktor menasihatkannya supaya banyak berehat,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Abdul Sattar memohon kepada orang ramai supaya tidak melawat adiknya buat masa ini di hospital itu kecuali keluarga terdekat supaya Annuar dapat rehat secukupnya.

“Saya berharap orang ramai mendoakan kesihatannya agar segera kembali sihat dan dapat menjalankan tanggungjawabnya selepas ini,” katanya.

Tiada ulasan: